Viikon kortti; Maagikko

Tämän viikon kortiksi nousi järjestysnumeroltaan ensimmäinen eli Maagikko. Oletko valmis uuteen alkuun? Maagikko edustaa nimittäin uutta alkua ja kaikkia sellaisia kykyjä jotka ovat sisälläsi odottaneet ulospääsyä! 


Kortin kuvasta pöydältä löytyvät kaikki tutut tarot korttien symbolit, lantti, miekka, malja ja sauva mitkä edustavat maata, ilmaa vettä ja tulta. Kortin kuvan hahmolla on siis käsissään kaikki tarvittava ja pään yläpuolella äärettömän symboli kuvaamassa rajatonta potentiaalia. Maagikolla on ilmiömäinen kyky muuttaa ajatukset ja tunteet toiminnaksi. Hänen toinen kätensä on ojennettuna ylös ja toinen alaspäin joten näin ollen hän on kosketuksissa sekä ylhäältä tuleviin henkisiin voimiin että maa läheisiin käytännön energioihin. 

Älä enää aikaile vaan tartu toimeen. Jos olet miettinyt jonkin asian tekemistä tai uudelleen yrittämistä, älä aikaile vaan tartu nyt toimeen. Kortti kuvaa juurikin uudelleen yrittämisen tärkeyttä, tahdonvoimaa ja määrätietoisuutta. Ole luova, intuitiivinen ja anna ajatuksen juosta vapaasti. Yritä löytää sisältäsi oma äänesi, intuitiosi, tämän kuvan Maagikko ja kuuntele mitä sillä on sanottavana. Uskalla näyttää toisille, kuka olet ja mitä osaat tehdä. Uskalla myös käyttää kaikkia niitä kykyjä, joita sinulla on. 

Kommentit

Suositut tekstit