Viikon kortti; Maljojen yhdeksikkö

Viikon kortiksi nousi tällä kertaa Maljojen yhdeksikkö. Kuvassa mies istuu tyytyväisen oloisena kädet ristissä maljojen edessä, jotka ovat kauniisti rivissä hänen takanaan. Kortti symboloi tyytyväisyyttä, onnellisuutta sekä toiveiden täyttymystä.


Olet onnistunut kovalla työllä saavuttamaan itsellesi jotain tärkeää ja hyvää. Nauti hiukan elämästäsi, juhli, tee hyvää ruokaa ja hemmottele hiukan itseäsi tai osta itsellesi vaikkapa jotain pientä mukavaa. Kortti kertoo myös siitä, että et tarvitse juuri nyt muita ihmisiä menestykseen, olet hyvä sellaisena kuin olet ja pärjäät nyt yksinkin!

Kortissa on myös omahyväinen puoli ja voi viitata liialliseen yltäkylläisyyteen. Kortti voi kertoa siitä, että olet ehkä tuhlannut rahaa tai aikaa johonkin sellaiseen mitä et oikeasti tarvitse. Ethän yritä näyttää tai esittää muille jotain mitä et oikeasti ole?

Sinun on aika opetella luottamaan omiin kykyihisi. Ei ole mitään syytä olla tyytymätön, kaikki riippuu omista asenteista. Muista, että negatiivisilla ajatuksilla, et voi saada positiivista elämää, joten pyri antamaan enemmän tilaa positiiviselle elämänasenteelle Jos luotat itseesi, voit tehdä elämästäsi sellaista kuin haluat. 

Kommentit

Suositut tekstit