Viikon kortti; Vaunut

Tämän viikon kortiksi nousi tarotkorteista Vaunut. Se edustaa toimintaa, itsevarmuutta, tahdonvoimaa sekä voitontahtoa. Kortti tuo mahdollisesti mukanaan iloisia yllätyksiä, onhan kortti järjestysnumeroltaan seitsemäs, mitä pidetään usein onnenlukuna. 


Kortin kuvassa on soturi, joka seisoo vaunuissaan itsevarman ja tyytyväisen oloisena. Vaunujen edessä on kaksi sfinksiä ja tunnelma mielestäni hyvin juhlava ja kuninkaallinen. Kortti viittaa siihen, että valmistaudut muutokseen, mikä voi liittyä jokapäiväisiin käytännön asioihin, ihmissuhteisiin, työpaikan vaihdokseen tai henkiseen kasvuun. Muutos on aina oikeanlainen kun se tapahtuu luonnollisesti ja tietoisesti.

Hyväksy itsesi sellaisena kuin olet, mutta muista myös haastaa itseäsi. Mitä osa-aluetta haluaisit itsessäsi kehittää? Vaunut ovat toiminnan kortti, joten nyt on hyvä aika muutokselle ja uudelle tekemiselle. Mieti mihin suuntaan haluat vaunuasi kuljettaa ja mitä voit tehdä sen eteen. Kortti muistuttaa meitä siitä, että kaikki muuttuu joka hetki, eikä mikään pysy samana. Muista, että olet osa tätä muutosta. 

Kommentit

Suositut tekstit