Viikon kortti; Miekkojen Kuningas

Viikon kortiksi nousi Miekkojen Kuningas. Kortti symboloi mm. voimaa, päätösten tekoa ja viisautta. Miekkojen kuningas voi tuoda mieleen salapoliisin tai etsivän. Tarkka vainu asioiden tilasta istuu hyvin kortin merkitykseen. Miekkojen kuningas saattaa olla myös juristi, lääkäri tai muu korkeasti koulutettu neuvoja. Toisten näkemykset ja mielipiteet, diplomaattinen suhtautuminen ja tuomitsemisen välttäminen, kannattaa pitää mielessä oman elämän päätöksiä tehdessä, vaikka sitten toimisitkin ulkopuolelta annettujen neuvojen vastaisesti. Kieltäytyä voi myös kohteliaasti.


Kortti muistuttaa myös oikeanlaisen lähestymistavan valintaa, onko tilanteessa nyt parempi asioiden huolellinen tarkastelu vaiko vapaampi, spontaani reagointi? Mieti mitkä ovat faktat tilanteessasi, mikä on varmaa ja luotettavaa, minkä pohjalta tulisi nyt toimia. Kortti voi kehottaa myös ulkopuolisen neuvonantajan tai asiantuntijan puoleen kääntymistä. 

Miekkojen kuningas on tyyni eikä pidä tunteilusta. Käytä sisäistä miehistä voimaasi toteuttaaksesi luovat ideat. Viisaat päätökset syntyvät kun muistat kuunnella myös intuitiivista, feminiinistä puolta itsessäsi. Jaa tunteesi, ideasi ja unelmasi muiden ihmisten kanssa ja uskalla rohkeasti ilmaista asiantuntemuksesi.

Kommentit

Suositut tekstit