Viikon kortti; Kohtalonpyörä

Viikon kortiksi nousi Kohtalonpyörä. Kortti symboloi muutosta, kohtaloa, karmaa sekä elämässä olevia käännekohtia ja elämän kiertokulkua. 



Kortin kuvaan on mahdutettu paljon symboliikkaa. Kuvan keskellä on ihan kuin taivaalla leijuva pyörä, mihin on kirjoitettu erilaisia kirjaimia ja symboleita.  Pyörän päällä istuu sfinksi, vasemmalla puolella on luikerteleva käärme ja toisella puolella egyptissä palvottu hahmo, kuoleman Jumala Anubis. Reunoilla puolestaan olevat hahmot kuvaavat horoskooppimerkkejä ja elementtejä, vettä, maata, tulta ja ilmaa.  Kortti on järjestysnumeroltaan kymmenen, mikä itsessään merkitsee sekä alkua että loppua. Tämän kortin tutkimiseen voi helposti käyttää aikansa. 

Kohtalonpyörä kuvaa käännettä parempaan päin ja sekä mahdollisesti myös hämmästyttäviä onnenpotkuja. Kortti symboloi monien tekojen ja vaikutusten yhteistulosta, universaalista rikkautta. Toivomat ja suunnittelemasi asiat tulevat mahdollisiksi toteutua, mutta kortti kuitenkin muistuttaa kärsivällisyydestä, sillä asiat tapahtuvat sitten, kun aika on sille kypsä. Sinun tulee oppia luottamaan ja antautumaan elämän vietäväksi. 

Kohtalonpyörä kehottaa sinua nyt arvioimaan uudelleen menneisyyttäsi ja menneitä tekojasi. Älä toimi elämän luonnollisia voimia vastaan, niin elämästä tulee miellyttävämpää ja rikkaampaa.

Kommentit

Suositut tekstit