Viikon kortti; Sauvojen Lähetti

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille.  Tässä ryhmälle yhteiseksi noussut kortti: Sauvojen Lähetti. Sauvojen Lähetti kuvaa helposti mukautuvaa ihmistä, joka innostuu helposti ja saattaa olla jopa yliaktiivinen. Uuden idean saatuaan ryhtyy heti toimeen eikä pelkää tai mieti turhaan riskejä, Sauvojen Lähetti rakastaa kokeilla uusia ideoita. 

Kortin kuvassa hahmo katsoo ihailevan oloisena sauvaa jota pitelee käsissään.  Tämä ihaileminen voi kuvastaa rakkautta,  jos ei toista ihmistä kohtaan niin ainakin jotain harrastusta, työtehtävää tai muuta elämässään intohimoa sytyttävään asiaan.

Kortti kuvaa uutta alkua ja lapsen omaista kykyä ihmetellä. Anna luonnollisen ilosi tulla esiin, laula, tanssi. Kortti kehottaa sinua kokeilemaan jotain uutta.  Ei haittaa vaikka et tietäisikään mitä olet tekemässä. Yhtäkkiä edessäsi voi olla uusia mahdollisuuksia,  uusi työ,  uusia ystäviä tai jotain muuta. 

Antaudu kortin mukana tuomalle spontaaniudelle,  sano kyllä eteesi tulevalle projektille tai harrastukselle ja muista ettei nuorekkuus katso ikää!

Kommentit

Suositut tekstit