Viikon kortti; Miekkojen Kahdeksikko

Tämän viikon kortiksi nousi Miekkojen Kahdeksikko. Kortti symboloi tietoisuutemme heräämistä sekä vapautumista omasta rajoittuneisuudestamme ja tietämättömyydestämme.


Onko elämässäsi ollut jakso jossat olet jo pidempään tuntenut voimattomuuden ja ahtaalle joutumisen tunnetta? Oma mieli ja pelko mahdollisesti kahlitsee ja estää toimimasta vapaasti. Voit tuntea yksinäisyyttä, ahdistuneisuutta tai pelkoa. Kortti symboloi mahdollisesti myös loukattua ja haavoitettua itsetuntoa. 

Mikä tahansa tilanteesi onkaan, kortti kertoo siitä, ettei kukaan ole tulossa pelastamaan sinua ja ratkomaan tilannetta puolestasi. Eli nyt sinun tulisi tehdä päätökset näistä tunteista ja pelosta huolimatta. Muista kuitenkin, että apua on tarjolla eikä tilanteessa tarvitse olla yksin. 

Kortti muistuttaa meitä siitä, että tilanne saattaa muuttua aivan yhtäkkiä eikä enää voikaan turvautua vanhoihin kaavoihin, joten uusia toimintamalleja ja keinoja on syytä nyt miettiä ja kokeilla. Yritä siis laajentaa elämänkatsomustasi.


Kommentit

Suositut tekstit