Viikon kortti; Ylipapitar

Tämän viikon kortiksi nousi tarotpakasta järjestykseltään toinen kortti, eli Ylipapitar. Kortti edustaa alitajuntaa ja intuitiota. Ylipapittaren tehtävänä on mm. toimia viestinviejänä tietoisen mielen ja alitajunnan välillä. 



Kortin kuvassa hänen sylissään on lakikirja tai käärö, mikä viittaa Ylipapittaren asemaan olla opettaja. Ylipapitar istuu kahden tolpan välissä, joista toinen on musta ja toinen valkoinen. Nämä pylväät symboloivat kaksijakoisuutta: hyvää ja pahaa, maskuliinisuutta ja feminiinisyyttä, pimeyttä ja valoa, negatiivisuutta ja positiivisuutta. Kortin kuvassa on myös kuunsirppi mikä liitetään usein intuitioon, alitajuntaan ja feminiinisyyteen mitä näitä kaikkia kortti hyvin kuvastaakin

Ylipapitar korttina voi tietää salaisuuksien paljastumista ja mystistä voimaa. Mikäli kortti ilmestyy sinulle, se on merkki siitä, että sinun tulisi hiljentyä ja alkaa kuuntelemaan intuitiotasi. Opettele kuuntelemaan itseäsi, sisäinen oppaasi on aina läsnä. Kortti muistuttaa, että pystyt paljon enempään mitä osaat kuvitella.

Kortti saattaa olla myös merkki siitä, että kutsumuksesi tai tehtäväsi täällä on hoitaa ja huolehtia muista, olla opettaja tai suunnannäyttäjä. Empatia ja myötätunto ovat tärkeitä ominaisuuksia, muista vaalia niitä!

Kommentit

Suositut tekstit