Viikon lohikäärmekortti

Nostin tälle viikolle Diana Cooperin lohikäärmekortti pakasta yhteisen kortin. Kortiksi nousi Sateenkaari lohikäärme, joka tuo ilon ja avaa uusia ovia.


"Sateenkaari taivaalla on kosminen lahja. Jos sydämesi täyttyy ilosta ja kiitollisuudesta, kun näet sateenkaaren, maailmankaikkeus avaa sinulle uusia ovia. Upeat sateenkaarilohikäärmeet kantavat mukanaan samaa lupausta. Kun sateenkaarilohikäärme tulee luoksesi, sinussa syttyy monivärinen mystinen tuli. Se vetää itsestään puoleesi jotakin merkittävää maailmankaikkeudesta.

Tämän lisäksi sateenkaarilohikäärmeet vievät sinut sen kulta-aarteen luo, jonka sanotaan odottavan sateenkaaren päässä. Tämä kultainen lahja on oma muinainen viisautesi, joka on vain odottanut, että löytäisit sen. Viisaus varmistaa sen, että osaat käyttää tietoa kaikkien parhaaksi. 

Tämä on toivon, rukouksen ja kiitollisuuden kortti. Odota mahdollisuuksia ja ihmeitä. Tartu uusiin tilaisuuksiin. Toisinaan sinun on suorastaan vaikea ymmärtää, että hyvä onni on kohdannut sinut, joten varmistu siitä, että otat sen vastaan sekä tietoisesti että tiedostumattomalla tasolla. Älä anna sen mennä ohitse. Ratsasta elämänvirran aallonharjalla ja nauti kaikesta, mitä tiellesi tulee.

Sateenkaarilohikäärme saattaa tuntua kuin harhakuvalta, mutta se on hyvin todellinen. Jos näet syrjäsilmällä sateenkaaren värejä, se on vain sinun lohikäärmeesi, joka muistuttaa sinua siitä, että nyt on uuden
elämän aika. Luota siihen, että se tapahtuu."

Kommentit

Suositut tekstit